Actualitat

Vés enrere

Criteris per a la interpretació de la cèdula

imatge decorativa

Per tal de resoldre determinades situacions controvertides en la revisió de les condicions mínimes d’habitabilitat s’han publicat, a l’apartat de cèdules d’habitabilitat de la pàgina web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, els criteris d’interpretació de diversos requisits del Decret 141/2012, de 30 d'octubre, que es van establir conjuntament amb el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), el Consell de Col·legis d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Catalunya, l’Associació de Promotors i Constructors d’Espanya (APCE), la Secretaria de l’Agenda Urbana i Territori, del Departament de Territori i Sostenibilitat, i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Els criteris és refereixen a l’annex 1, condicions mínimes d’habitabilitat dels habitatges de nova construcció, i a l'annex 2, condicions mínimes d’habitabilitat dels habitatges preexistents, construïts amb anterioritat a l’11 d’agost de 1984.

En el cas d’habitatges preexistents, és resolen situacions com la d’un habitatge que no té connexió en el moment de la inspecció, i també, en el cas de la inspecció de les instal·lacions, aclariments sobre l’abast del què significa que es tracta d’inspeccions visuals.

En el cas de les condicions d’habitabilitat  de nous habitatges, s’aclareix la incompatibilitat sobre l’ample de porta mínim indicat al Decret d’Habitabilitat i el DB SUA.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.