Actualitat

Vés enrere

CTE.C. EINA D’AJUDA PER A L’APLICACIÓ DEL CTE

CTE.C. EINA D’AJUDA PER A L’APLICACIÓ DEL CTE

 

 

Ja és disponible la nova versió 2.0 del CTE.C per a la verificació de les prestacions dels edificis d’habitatges.

CTE.C és un software lliure i reconegut pel Ministeri de Foment, que permet la verificació del compliment del CTE. L’aplicació treballa per internet i permet la verificació transversal del documents SI, SU, HS, HE y HR.

L'eina s'aplica sobre una planta d'habitatges dibuixada amb el programa DAO ampliat amb el mòdul gratuït CAD2FIDE. El dibuix ha de realitzar-se complint unes regles mínimes i identificant recintes i locals.

L’àmbit d’aplicació és limita a edificis no singulars d'habitatges que responguin a la següent tipologia: edifici de fins a 4 habitatges per planta amb un màxim de 5 plantes sobre rasant i 2 sota rasant.

Novetats de la versió:

 

  • Crear i definir solucions constructives dels usuaris totalment noves o a partir d'altres solucions existents (en el CEC o anteriorment creada per l'usuari).
  • Ampliació de l'àmbit d'aplicació estès a habitatges que es desenvolupen en més d'una planta (unifamiliars, dúplex, etc.) Possibilitat de contemplar diferents nivells de soroll dia (Ld) para diferents orientacions de façanes.
  • Adaptació a la versió 2.3 del format FIDE.
  • Nova versió de la utilitat CAD2FIDE (Veure novetats de la versió en el manual d'ús).

 

Es pot accedir al software CTE.C al lloc web http://www.itec.es/cte.c on també es pot descarregar l’aplicació CAD2FIDE, un mòdul complementari a Autocad, i imprescindible per poder utilitzar la plataforma de verificació del CTE. Hi ha també exemples d’arxius fide per comprovar el funcionament de la plataforma, demos, manuals d’usuari i altres elements d’interès.

Tanmateix, recordeu que al lloc web del Codi Tècnic de l’Edificació, www.codigotecnico.org , es recopilen els diferents recursos, documents addicional, aplicacions i publicacions, d’accés lliure i reconegudes per facilitar l’aplicació del CTE

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.