Actualitat

Vés enrere

Curs de Tècnic en Prevenció d´Incendis?

imatge decorativa

El Curs de Nivell Bàsic en Prevenció d’incendis és un curs de modalitat semi-presencial, que et donarà l' oportunitat de presentar-te a l’examen oficial que realitza l'Institut de Seguretat Publica de Catalunya.

 

Per què fer el curs?

  • Perquè soc tècnic municipal i he de informar en matèria d’incendis sobre les activitats i establiments del meu municipi o localitat.
  • Perquè treballo per una Entitat Col·laboradora de l’administració.
  • Perquè soc tècnic projectista i vull millorar els continguts dels meus projectes.
  • Perquè m’interessa molt el tema i puc col·laborar amb empreses o entitats assessorant o proposant petites modificacions per a la seva millora.

 

Faig el curs al COAATT?

El Col·legi d’Aparelladors és una entitat  amb solera en l’àmbit formatiu.  Proposa cursos d’interès per al col·lectiu dels tècnics de l’àmbit de la construcció i la industria, a partir de les peticions dels propis tècnics i d’estudis desenvolupats pel nostre gabinet.

El  professorat del COAATT són sempre professionals en actiu, amb una alt nivell d’expertesa en el seu àmbit.

Oferim preus competitius en l`àmbit formatiu i t’acompanyem  i assessorem durant tot el procés.

Les classes presencials les fem a Tarragona, a la nostra seu del la Rambla Francesc Macià, molt ben ubicada a l’entrada de la ciutat i amb aparcament privat que et facilita l’accés si vens de fora.

Per altra banda, si no pots assistir, la majoria de les sessions les podràs seguir per videoconferencia.

El COAATT també posa a l’abast dels alumnes una plataforma moddle des de on podràs descarregar-te els apunts, entregar treballs i xatejar amb alumnes i professors del curs que estàs realitzen.

Encara tens dubtes? Llegeix més o pregunta’ns!