Actualitat

Vés enrere

Formació COAATT 2018-2019

IMATGE DECORATIVA

La formació al COAATT arrenca el curs 2018-2019 amb una oferta àmplia i variada de cursos.

Després de les vacances d’estiu iniciem un nou curs i, amb el setembre, torna la formació. A partir de la segona quinzena de setembre podeu trobar una àmplia oferta formativa a la vostra disposició.

Per una banda teniu la formació presencial, que es realitza al COAATT i que si voleu també podeu seguir per videoconferència.

PRESSUPOSTOS, CONDICIONS TÈCNIQUES I BANCS DE PREUS - ITEC

ESTUDIS I PLANS DE SEGURETAT- ITEC
JUSTIFICACIÓ DE LA NORMATIVA ACÚSTICA EN PROJECTES D'ACTIVITAT


De cara a la propera setmana es publicarà el curs de CURS DISSENY D’ESPAIS INTERIORS on es pretén fer un repàs de la normativa i consells pràctics per al disseny de locals i altres espais. Es realitzarà de cara al mes de novembre. 

També iniciarà aquest trimestre la setena edició del CURS ONLINE PER REDACTAR PLANS D’AUTOPROTECCIÓ EN L’ÀMBIT DE CATALUNYA.

Com a novetat podreu trobar cursos 100% online. Ja tenim disponible de forma gratuïta el curs de  LA FACTURA ELECTRÒNICA. Properament podreu veure un catàleg més ampli de cursos online.

Per alta banda tenim els cursos que es poden seguir per videoconferència. Com ja sabeu, aquets cursos és una adaptació dels cursos de seguiment presencial, per poder-los oferir a gent que es troba lluny del lloc d’impartició, però són cursos que es segueixen en directe, a través de una plataforma de vídeo.


CONSTRUCCIÓN CON FARDOS DE PAJA
APLICACIÓN PRÁCTICA DE BIM EN PROYECTOS DE EDIFICACIÓN CON REVIT
GESTIÓN DE ACTUACIONES Y OBRAS DE MEJORA DE ACCESSIBILIDAD EN COMUNIDADES DE PROPIETARIOS
MÁSTER EN GESTIÓN DE ACTIVOS INMOBILIARIOS Y SERVICIOS "FACILITY MANAGEMENT"
MÁSTER INMOBILIARIO "ASSET, PROPERTY & REAL ESTATE MANAGEMENT"
ESTUDIO TERMOHIGROMÉTRICO DE HUMEDADES DE CONDENSACIÓN
CERTIFICACIÓN ENERGÉTICA DE EDIFICIOS CON CYPETHERM HE PLUS
CERTIFICACIÓN ENERGÉTICA Y JUSTIFICACIÓN CTE DB HE-0 Y DB HE-1. HERRAMIENTA UNIFICADA LIDER-CALENER (HULC)
PATOLOGÍAS, PROTECCIÓN Y CONSERVACIÓN DE LA MADERA EN LA EDIFICACIÓN

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.