Actualitat

Vés enrere

Desapareix Internet Explorer 11

Imatge Decorativa

Internet Explorer va debutar a Windows 95 l'any 1995. L'autèntic rei de la navegació web fins a l'arribada d'un Google Chrome que ho va canviar tot i la victòria del qual es reflecteix fins i tot en l'existència del nou Microsoft Edge basat en Chromium (el mateix motor que utilitza Chrome).

Ara, Microsoft ha anunciat que el suport per a Internet Explorer arribarà al final el 15 de juny de 2022.

En concret, els de Redmond han confirmat que, en arribar aquesta data, l'aplicació d'escriptori d'Internet Explorer 11 serà retirada i deixarà de tenir suport. No obstant això, cal tenir en compte certes excepcions, ja que Internet Explorer 11 subsistirà a Windows 10 LTSC i a Windows Server.

El motiu és que Microsoft vol forçar un cop per totes el salt al nou Microsoft Edge, el qual ha collit grans valoracions. Aquest nou Edge s'assembla molt poc a l'original que va debutar amb el Windows 10 i guarda moltes similituds amb Google Chrome.

Font de l'article: https://microsofters.com/


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.