Actualitat

Vés enrere

DESIGNACIÓ EXPRESSA DE BENEFICIARIS:

DESIGNACIÓ EXPRESSA DE BENEFICIARIS:

 

PER PREMAAT:

Els col·legiats que són mutualistes de PREMAAT tenen dret a una sèrie de prestacions entre les quals hi ha la prestació de defunció.

En la prestació de defunció hi ha la possibilitat de designar per escrit de manera expressa als beneficiaris de la citada prestació, perquè en el seu defecte ho seran els hereus legals.

Per tant, el mutualista de PREMAAT que vulgui designar de manera expressa el beneficiari de la prestació de defunció que ho comuniqui al Col·legi que se li facilitarà els documents a omplir i signar i dels tràmits a fer.

La designació de beneficiaris es pot modificar mitjançant notificació expressa per escrit, i al moment de la defunció del mutualista la designació de beneficiaris que prevaldrà serà l’última notificació expressa per escrit.

 

PER LES PÒLISSES DE VIDA I ACCIDENTS:

Tots els col·legiats residents del COAAT Tarragona (menors de 70 anys) esteu inclosos en dues pòlisses col·lectives que paga el Col·legi: pòlissa col·lectiva de vida de 6.000€ de vida i pòlissa col·lectiva d’accidents de 12.000€.

El col·legiat que vulgui designar de manera expressa els beneficiaris dels citats imports que ho comuniqui al Col·legi que se li facilitarà els documents a omplir i signar i dels tràmits a fer.

Per millorar el servei, el Col·legi cada any busca la pòlissa que pot donar millors condicions. Per aquest motiu, si hi ha algun col·legiat que ja ho hagués fet, agrairíem que es posi en contacte amb el Col·legi per tramitar-ho novament.

Més informació 

Assessoria del Col·legi

secretaria@apatgn.org 

977 21 27 99 ext. 1

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.