Actualitat

Vés enrere

Despatxos al Centre COAATT

imatge exterior Centre COAATT

El Centre COAATT és un espai del Col·legi que, des de fa uns anys, s’ha adequat com a despatxos, i alguns tècnics i altres professionals ja n’ocupen les seves oficines.

Està ubicat molt a prop del Col·legi, al carrer Joan Mirò núm. 4, on antigament hi havia les oficines de la OCT i uns arxius del COAATT.

Aquest estiu, la totalitat dels despatxos estaven ocupats i, per aquest motiu, hem realitzat les obres d’adequació del darrer espai que quedava fent-hi un altre despatx.

Actualment tenim un despatx disponible, si ets col·legiat, per 170 € al mes. L’espai Centre COAATT és un espai nou, en un entorn tranquil que evoca a treballar. Disposaràs d’una oficina amb connexió a internet, i tots el serveis inclosos, a l’entrada de Tarragona.

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.