Actualitat

Vés enrere

Diada de Reis 2022

imatge decorativa

La pandèmia, que malauradament continuem patint, ha fet canviar moltes coses i, entre elles, algunes de les activitats nadalenques. És el cas de la tradicional celebració de rebuda que Ses Majestats els Reis d'Orient fan als nens i nenes a la seu del COAATT, que lamentablement enguany tampoc serà possible realitzar en el seu format habitual. Però... no patiu!.

La Fundació COAATT ha estat mantenint converses amb Ses Majestats i han acordat que aquest any tots els nens i nenes del COAATT (*) rebran el seu màgic regal. Això sí, necessiten la vostra ajuda per a que tinguin temps suficient per a poder preparar tots els regals!.

(*) Fills, filles, nets i netes dels Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació col·legiats/des al COAATT, d’edats compreses entre els 0 i els 10 anys (ambdues incloses).
 
Sabem que aquest any 2021 heu sigut tots i totes molt bons i valents, i és per això que els Reis d'Orient junt amb els seus ajudants, els Patges Reials, ens faran arribar al COAATT uns dies abans un regalet per a cadascú de vosaltres, que podreu passar a recollir.

Apunta al teu fill/a o net/a, abans del dia 17/12/2021!!. Pots enviar un email a: activitats@apatgn.org o trucar al 977.212.799 (ext. 111)

Dades a facilitar:
- Nom i cognoms del nen/a
- Dia, mes i any de naixement
- Nom i cognoms i número del col·legiat/da que ho sol·licita 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.