Actualitat

Vés enrere

DOCUMENTS BÀSICS AMB COMENTARIS I DOCUMENTS DE SUPORT DEL CODI TÈCNIC ACTUALITZATS A JUNY DE 2012

DOCUMENTS BÀSICS AMB COMENTARIS I DOCUMENTS DE SUPORT DEL CODI TÈCNIC ACTUALITZATS A JUNY DE 2012

 

La Direcció General d'Arquitectura, Habitatge i Sòl manté una política activa d'aclariment de dubtes, interpretacions, etc. dirigides a millorar l'aplicabilitat del CTE.

En aquest sentit i dirigit a millorar la implantació del CTE s’han elaborat documents amb comentaris, documents de suport, etc, i actualitzat els documents ja existents.

Aquests documents, elaborats pel ministeri, encara que no siguin obligatoris, conformen, juntament amb el text articulat del Codi, el marc regulador aplicable.

Accés a documents bàsics amb comentaris i documents de suport actualitzats a juny de 2012

 

Més informació

Gabinet tècnic

Telèfon: 977 21 27 99 - ext. 3

gabtec@apatgn.org 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.