Actualitat

Vés enrere

EL CERTIFICAT D’HABITABILITAT I LA INSPECCIÓ TÈCNICA D’EDIFICIS (ITE)

 

EL CERTIFICAT D’HABITABILITAT, L'INFORME DE TRANSMISSIÓ D'HABITATGE USAT I LA INSPECCIÓ TÈCNICA D’EDIFICIS (ITE)

 

S’ofereix la possibilitat de gaudir d’una assegurança per a les cèdules d’habitabilitat, informes de transmissió d’habitatge usat i informes d’inspecció tècnica (ITE), en condicions econòmiques especialment avantatjoses i que millora les condicions respecte de la responsabilitat patrimonial.

Aquesta mesura pretén reduir les despeses de gestió generades per la tramitació dels certificats d’habitabilitat, els informes de transmissió i l’informe de la inspecció tècnica d’edificis (ITE) dels aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació col·legiats al COAATT.

En els cas de l’informe de transmissió d’habitatge usat, el cost de la gestió col·legial passa també de 30 a 15 €.

Les noves tarifes afecten al cos de l’assegurança de responsabilitat civil i es concreta en la taula següent:

Tipus d’intervenció

Cos RC actual*

Cost nova RC**

Certificat d’habitabilitat

17,10 €

1,5 €

Informe de transmissió d'habitatge usat

32,05 €

1,5 €

Informe ITE

17,10 €            

6,5 €

 

* El cost de la RC actual és funció de la cobertura contractada i de les possibles penalitzacions que el col·legiat pugui tenir. En aquest cas el preu correspon a una cobertura mitja i sense penalitzacions.

** Aquestes tarifes no son d’aplicació per als col·legiats que ja disposen d’assegurança amb la nova RC. En aquest cas no s’aplica prima complementaria.

Els col·legiats residents interessats han d’informar-se i sol·licitar-ho al Departament d’Assessoria. La possibilitat d’assegurar la intervenció amb no desapareix, només es dóna la possibilitat d’assegurar puntualment aquestes intervencions comentades amb una altra companyia, en aquest cas, amb condicions de:

Cèdules d’habitabilitat i informes de transmissió: cobertura de 150.000€

ITE: cobertura de 300.000€

Tant per la cèdula d’habitabilitat com l’informe de transmissió con la ITE:

Assegurat és el col·legiat que actuï tant com a persona física com a persona jurídica

Objecte assegurat: responsabilitat civil professional, inclosa la responsabilitat patrimonial, defensa, reclamació i fiances

Retroactivitat il·limitada

Han d’estar registrat/visat pel Col·legi

Per tal de poder gaudir dels descomptes, en el moment de visar la intervenció professional, s’ha adjuntar a la nota d’encàrrec i el certificat d’habitabilitat o l’informe, el full de sol·licitud d’adhesió a la nova RC, el qual estarà disponible a les oficines del Col·legi i dins el lloc web del COAATT,www.apatgn.org, a l’espai, impresos de visat. També està disponible al Frontend de visat digital.

És imprescindible que el full de sol·licitud d’adhesió s’adjunti sempre que el col·legiat vulgui gaudir del descompte en fer el visat d’alguna d’aquestes intervencions professionals.

Venciment d'aquesta assegurança el dia 31 de desembre de 2012.

Més informació: Assessoria COAATT · Tel. 977.212.799 (ext.1) · a/e secretaria@apatgn.org

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.