Actualitat

Vés enrere

El COAATT al CONTART

imatge decorativa

El passat 25 i 26 d’abril una representació del COAATT va assistir a CONTART Eivissa, la X Convenció Internacional de l'Arquitectura Tècnica.

El Congrés que es va portar a terme al Palau de Congressos de la ciutat de Santa Eularia, a la illa Eivissenca, va estar organitzat el Consejo General de l’Arquitectura Técnica (CGATE) i un equip d’experts.

Es van aprovar 73 estudis, dels quals 57 es vam plasmar en ponències que es van portar a terme durant el Congrés.

 

 

 

La representació per part del COAATT la van portar a terme el president, Francesc Xavier Llorens, la vocal de Junta Elena Pellicer, i la tècnica del Gabinet Meritxell Gispert.

De l’assistència al Congrés anirem veient els fruits, amb les diferents jornades i cursos que es programaran, en articles que es publicaran a la revista i campanyes que s’organitzaran arrel de contactes i aportacions que s’han pogut portar a terme. 

Per altra banda, cal remarcar la participació activa al Congrés per part de l’Elena Pellicer que va fer una ponència molt interessant sobre la sostenibilitat en edificis patrimonials, on, juntament amb la seva companya Teresa Arnal, van presentar tot un plegat d’actuacions realitzades al nostre territori.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.