Actualitat

Vés enrere

El COAATT estrena nou web col·legial

Imatge decorativa

Dimecres, 14 de febrer de 2018, es va posar en marxa el nou portal web del COAATT. El COAATT renova totalment la seva pàgina web, amb un nou disseny més net i clar, on s'ha prioritzat la reestructuració funcional dels continguts, per tal de facilitar la navegació, i des del punt de vista visual, donant un major protagonisme a les imatges. A més, el nou web incorpora el concepte de disseny responsiu, que permet adaptar els continguts automàticament a la pantalla de qualsevol dispositiu.

L'estructura organitzativa del web es manté i no pateix canvis importants.

S'han fet millores en apartats que ja existien, fent-los més visuals, com ara:

- Actualitat

- Agenda

- Accessos ràpids

- Avantatges col·legials

I s'han incorporat nous apartats, destacant entre d'altres:

- Nou sistema de Banners informatius

- Taulell d'anuncis

- Destaquem

- Box d'aplicacions

- Cercador de continguts i documents web, més ràpid i àgil

- Accessos ràpids a les xarxes socials

 

En breu, anirem actualitzant continguts de documentació tècnica i millorant l'accessibilitat així com possibles errors d'accés.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.