Actualitat

Vés enrere

El COAATT forma als tècnics de l´Administració

imatge decorativa

El COAATT a través de la Fundació COAATT està portant a terme un curs d’accessibilitat per a tècnics de l’Administració.

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha confiat la formació dels seus tècnics al COAATT, per dotar-los de coneixements i actualització de normativa a l’entorn de l’accessibilitat.

La Fundació COAATT ha estat la responsable de donar forma a aquesta formació anomenada "Actualització de coneixements tècnics sobre l’aplicació de la normativa d’accessibilitat" i s'ha portat a terme amb el recolzament del COAATT. Per a la seva impartició, s’ha contactat amb un professor extern, coordinat i assessorat pel company Lluís Roig.

El curs de 20 hores finalitzarà el proper dilluns dia 12 de novembre i la seu per a impartir aquesta formació ha estat l’edifici de CONCACTIVA  a Montblanc.

Aquest curs ha estat finançat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.