Actualitat

Vés enrere

El Gremi de la Construcció del Baix Camp s’adhereix a ‘Obres amb Garantia’

Adolf Quetcuti (president COAATT) i Gregori Salvat (president GCBC) en la firma del conveni

Divendres, dia 4 d’octubre, es va signar el Conveni de col·laboració entre el COAATT i el Gremi de la Construcció del Baix Camp per tal que els seus associats participin, com a empreses qualificades, al portal web del COAATT ‘Obres amb Garantia’ (www.obresambgarantia.com).

Amb la signatura d’aquest conveni entre el president del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Tarragona (COAATT), Adolf Quetcuti, i el president del Gremi de la Construcció del Baix Camp (GCBC), Gregori Salvat, es permet als constructors associats al Gremi participar al portal ‘Obres amb Garantia’. D'aquesta manera, a partir d’ara, les persones que sol·licitin pressupostos referents a obra nova o reformes, a través d’ Obres amb Garantia.com, rebran els tres pressupostos gratuïts d'aparelladors lligats també a tres pressupostos que els faran arribar les empreses constructores del GCBC, que decideixin apuntar-se a Obres amb Garantia, i que més s’adeqüin a la tipologia de cada constructor. Això permetrà realitzar obres amb garantia i amb empreses del territori, empreses de quilòmetre zero, que és un dels objectius dels dos col·lectius, aconseguir que les obres i les reformes a les comarques les executin empreses del nostre territori.

El conveni entre les dues parts també ofereix avantatges als agremiats que s’hi vulguin sumar a més d’incrementar el seu volum de feina. L’acord permetrà, per exemple, utilitzar les instal·lacions de totes dues associacions als respectius agremiats o col·legiats, assessorament tècnic, preus especials per a cursos de formació i també millors condicions en les assegurances de la mútua del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.