Actualitat

Vés enrere

Els ciberatacs, una realitat

Imatge decorativa

La confiança que el promotor diposita a l’arquitecte tècnic tant en l’execució de l’obra com en tramitar les gestions necessàries per al bon desenvolupament del treball professional, comporta assumir responsabilitats per part del tècnic que han d’estar cobertes.

Des del Col·legi en diversos articles* s'ha recomanat cobrir aquestes responsabilitats, contractant una pòlissa de RC professional A/AT/IE amb una bona cobertura adequada a l’obra en qüestió tant per l’execució, com per la responsabilitat decennal de l’obra, com també per les gestions administratives, d’assessorament, econòmiques, etc, que es realitzin.

Tanmateix, la confiança del promotor també es diposita al fet que tota la informació que l’arquitecte tècnic obtingui de l’obra per la bona execució estigui protegida, i actualment amb l’era digital és important estar protegit dels ciberatacs.

Davant la realitat que els ciberatacs es poden produir en qualsevol moment i comportant greus perjudicis per qui ho pateix, és important que, tot i que la pòlissa de RC professional A/AT/IE inclogui una cobertura bàsica de ciberiscos, la cobertura de ciberiscos sigui una cobertura a tenir en compte en la contractació de qualsevol pòlissa de RC professional i estudiar la possibilitat augmentar-la i adaptar-la a la situació actual.

Més informació sobre la cobertura de ciberiscos.

 

 

*Altres articles publicats a la web col·legial:
Més treball, més responsabilitats
L’arquitecte tècnic dona confiança en el procés constructiu
Les subvencions ben cobertes


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.