Actualitat

Vés enrere

ENQUESTA MARKETING DE ARQUITECTE TÈCNIC

QÜESTIONARI “MARKETING DE L’ARQUITECTE TÈCNIC”

 

Amb l’objectiu de recopilar informació sobre el marketing de l’arquitecte tècnic, i dins el projecte de final de màster d’edificació, especialitat en gestió, de la Universitat Politècnica de València, es demana la vostra col·laboració per complimentar l’enquesta que es proposa.

Es tracta d'una enquesta de 6 preguntes i en el cas de treballar com a liberal o ser propietari d'una empresa on s'exerceix la professió altres 13 preguntes extra on es pregunta sobre el màrqueting de l'arquitecte tècnic i formes d'aconseguir encàrrecs. S'omple en menys de 2 minuts ja que són preguntes tipus test.

La finalitat d'aquest projecte és única i exclusivament acadèmica i aquest projecte està aprovat per la junta acadèmica del màster de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria en l'Edificació de la Universitat Politècnica de València a data del 31 de març.

ACCEDIR A L’ENQUESTA

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.