Actualitat

Vés enrere

Enquesta per a nova formació

imatge decorativa

Des del departament de Formació del COAATT volem planificar la millor formació, la que més s’adapti a les teves necessitats, inquietuds i capacitats.

Després d’un any difícil en l'organització de cursos, on els cursos presencials pràcticament no s’han pogut portar a terme i les opcions de cursos a distància han agafat protagonisme, ens veiem amb la necessitat de conèixer quins sons els interessos del col·lectiu, i amb quin format es sent més a gust a l'hora de formar-se, per poder oferir el millor programa formatiu.

Mirem de cara al futur, i volem treure un programa atractiu per 2021-2022, que s’ajusti a les necessitats i interessos de la majoria dels nostres tècnics.

Hem creat un petit formulari per recopilar aquestes dades, que no tardaràs més de dos minuts a contestar, i que ens ajudarà a ajustar més la nostra oferta formativa.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.