Actualitat

Vés enrere

Alfredo Sanz Corma · Nou president CGATE

La nova junta del CGATE la formen, d’esquerra a dreta, Eduardo Cuevas (Tresorer-Comptador), Iñaki Pérez (Secretari general), Melchor Izquierdo (Vicepresident), Alfredo Sanz (President), Rafael Luna (Vocal), Ángel Cabellud (Vocal) i Diego Salas (Vocal)

Potenciar el prestigi de la professió, fomentar una major especialització i evidenciar la importància de la certificació professional són alguns dels molts objectius marcats per Alfredo Sanz Corma, el nou president del Consejo General de la Arquitectura Técnica de España que va ser escollit el passat mes de novembre. És un ferm defensor de la utilitat que tenen els col·legis professionals, de la qualitat dels serveis que ofereixen i de l’ètica en la relació amb el client.

Sanz Corma coneix bé el sector i la professió. També considera imprescindible millorar els canals de comunicació de la corporació que presideix, de manera interna però també de cara a la societat. Sap que allò que es fa s’ha de donar a conèixer per aportar una major visibilitat de la professió i del professional. Per saber més detalls sobre el seu programa d’accions i el mapa de ruta que s’ha marcat en el seu mandat, hem conversat amb ell. Llegeix l’entrevista sencera [AQUÍ]