Actualitat

Vés enrere

Entrevista a Carles Sala Roca

imatge de Carles Sala i el president del COAATT, en un moment de l'entrevista

Després de set anys al capdavant de la Secretaria de l’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat de Catalunya, el tarragoní Carles Sala va decidir fa uns mesos fer un pas al costat i deixar el càrrec i la seva trajectòria política.

Enrere queda una època marcada per la crisi que ha afectat plenament al sector que treballa al voltant de l’habitatge i, especialment, a un sector de la població que necessita habitatge social, ajudes de l’administració i garantir-se una vivenda.

Les polítiques de l’administració autonòmica en aquest sentit, focalitzades en el Pla Territorial Sectorial de l’Habitatge, han estat clares en tot moment i han primat la generació d’espai habitables solidaris. La coneguda i polèmica ITE i el marc legal, en canvi constant, han estat altres cavalls de batalla de Carles Sala durant aquest extens període.

En aquesta entrevista, concedida en exclusiva al Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT), Carles Sala Roca fa balanç dels seus set anys en el càrrec de la Secretaria d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat de Catalunya, en un dels moments més complexos que es recorden en bastants dècades.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.