Actualitat

Vés enrere

Es reprenen les obres de construcció en edificis existents

imatge decorativa

S’ha publicat la  Orden SND/440/2020, de 23 de maig, per la qual es modifiquen diverses ordres per a una millor gestió de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 en aplicació del Pla per a la transició cap a una nova normalitat.

L’ordre SND/440/2020, a la pàgina 7, estableix una nova Disposició addicional cinquena, on diu que s’ aixeca la suspensió que encara afectava a determinades obres en edificis existents, que es podran realitzar, a partir del dilluns 25 de maig, sempre que es garanteixin les mesures adequades de seguretat i d’higiene i la distància mínima de seguretat entre persones de 2 metres.

Textualment aquest apartat diu el següent: “Se levanta la suspensión de las actividades relacionadas con obras de intervención en edificios existentes establecida por la Orden SND/340/2020, de 12 de abril, por la que se suspenden determinadas actividades relacionadas con obras de intervención en edificios existentes en las que exista riesgo de contagio por el COVID-19 para personas no relacionadas con dicha actividad. En la realización de las obras a que se refiere el apartado anterior se garantizarán en todo caso las medidas adecuadas de higiene y la distancia mínima de seguridad entre personas de dos metros."

Per tant, amb caràcter general, a partir del dilluns, dia 25 de maig de 2020, ja es pot realitzar qualsevol tipus d’obra de construcció en edificis existents, amb la deguda aplicació de les mesures preventives davant la COVID-19 establertes per les autoritats sanitàries competents.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.