Actualitat

Vés enrere

És temps de renovació: MUSAAT 2023

Imatge decorativa

Durant el mesos d’octubre-novembre els col·legiats/des que teniu subscrita la pòlissa de responsabilitat civil professional A/AT/IE amb MUSAAT, rebreu la renovació per l’any 2023. 

En el document adjunt es fa un breu resum de les novetats per l’any 2023.

Reviseu la pòlissa de RC professional 2023, i analitzeu si, d’acord amb l’exercici professional, caldria fer alguna tramitació, com per exemple, augmentar garantia.

Teniu de termini fins el 2 de desembre de 2022 (termini donat per MUSAAT) per a estudiar i tramitar les modificacions de pòlissa que considereu oportunes.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.