Actualitat

Vés enrere

Estafa del SMS de FedEx

Imatge decorativa extreta de Xataka.com

Anem a explicar-te com funciona la nova i perillosa estafa del paquet de FedEx al teu nom que t'arriba per SMS.

En aquesta estafa t'arribarà un SMS amb un enllaç per gestionar un enviament, i t'acaba infectant un dels virus més sofisticats que hi ha hagut per Android en els últims anys, infectant a partir del teu mòbil a altres persones o accedint al teu compte bancari sense que puguis saber-ho.

Es tracta d'una espècie d'evolució d'un tipus d'atac que ja havíem vist abans, però que és increïblement perillós pel fet d'escriure el teu nom al SMS, alguna cosa que pot fer que et confiïs.

La seva forma de funcionar també és complexa i perillosa, i com estar informat és la millor protecció que tens davant aquests casos, anem a explicar-t'ho tot de manera que puguis entendre.

Fent clic al següent enllaç podràs saber el funcionament d'aquest engany i com evitar ser infectat amb aquest atac. Així com, saber si has estat infectat sense saber-ho, i explicant de forma resumida la manera en la qual pots eliminar-lo.

 

Font de l'article: Xataka.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.