Actualitat

imatge decorativa

L’ús de l’EXCEL,  en despatxos i oficines de tot tipus de serveis, és pràcticament generalitzat.

La majoria d’usuaris fan servir aquest programa per fer llistats, o càlculs molt senzills, però l’Excel és una eina molt potent, que coneixent-la i fent-ne un bon ús, ens pots estalviar molta feina, i ajudar a fer anàlisis imprescindibles per la bona gestió del nostre despatx.

En que ens pot ajudar l’Excel:

Des d'un llistat senzill, per la nostra gestió domèstica o de despatx,  fins a complexes càlculs i gràfics, amidaments, pressupostos, gràfiques de tendències, mitjanes, modes...

Podem gestionar la nostra comptabilitat: de forma senzilla i visual podem portar els comptes d’ingressos i despeses del nostre negoci, i  fer diagrames i gràfics  de despeses i  beneficis que ens ajudaran a valorar les tendències i a comparar i veure la nostra evolució.

Aquesta setmana ha començat al COAATT una formació d’Excel bàsic que tindrà continuïtat amb l’Excel avançat. Aquest curs, que es pot seguir presencialment o per videoconferència, finalitzarà a finals de maig.

APUNTA'T


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.