Actualitat

Vés enrere

EXPOSICIÓ PROJECTE DE COOPERACIÓ AL NEPAL

Ara farà aproximadament un any que l´ONG NAMLO EUROPA i la Fundació TARRAGONA UNIDA van decidir unir forces per col·laborar plegades en l’execució d’un projecte de desenvolupament a la comunitat agrícola de DHUSKUN al Nepal.

Durant aquest temps s´ha treballat per tal d´ aconseguir que el somni del grup de dones Chema Devi de la comunitat de Dhuskun es fes realitat: disposar d´un edifici on poder reunir-se, rebre formació i emmagatzemar i vendre els seus productes agrícoles.
 
Fa uns mesos el col·legiat Sr. Jose Luis Hernández Osma va viatjar com a voluntari a aquesta comunitat i va conèixer de primera mà als seus habitants i la seva realitat.
 
El proper dimarts 9 d´octubre, ell mateix ens explicarà l´experiència viscuda a la comunitat de Dhuskun i els treballs sobre el terreny que va realitzar. Acompanyat de l´alpinista catalana Magda Nos, la primera dona de l´Estat Espanyol que va aconseguir un “8.000” i “alma mater” de l´ong Namlo Internacional, tindrem l´oportunitat de descubrir la feina que durant 13 anys està portant a terme en aquestes comunitats remotes del Nepal i que li va impulsar a deixar-ho tot per dedicar-se en cos i ànima a aquest projecte solidari.
 

    


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.