Actualitat

Vés enrere

Exposicions COAATT: ´Univers Personal´

imatge Esteban Munné

Nascut a Barcelona el 1950, Esteban Munné, va començar molt jove a treballar en diverses agències de publicitat de Barcelona i de les Illes Balears. Primer com a aprenent de dibuixant i posteriorment com a creatiu i director d'Art, fins que, el 1975 va decidir donar el pas i muntar el seu propi estudi de disseny gràfic a Barcelona.

A la fi dels anys 80, els seus coneixements professionals i el seu interès per l'estètica en tots els vessants, l'introdueix en el món de l' interiorisme i la decoració, especialitzant-se en la decoració de joieries i rellotgeries.

La seva important cartera de clients amb grans marques internacionals com Lotus, Festina, Camel, Laura Biagiotti, Octavio Sardà, per posar alguns exemples, li permet realitzar projectes de decoració a Hong Kong, Brussel·les, París, Basilea, Milà, Londres, Madrid i un llarg etcètera. Paral·lelament, i per donar resposta a les demandes d'alguns dels seus clients, es decideix a desenvolupar les seves capacitats artístiques i comença a presentar les seves obres pictòriques i escultòriques en diverses sales d'exposicions.

La primera va tenir lloc a Barcelona al 1985, a la ja desapareguda Sala Regás, on va presentar peces de gran originalitat i contingut estètic (aquesta va ser la definició que van reproduir alguns dels mitjans locals) i amb un notable èxit, que el va impulsar a seguir treballant i investigant en el món de la pintura i l'escultura.

Des de llavors, ha exposat en diverses sales de Barcelona, Cornellà del Llobregat, Palma de Mallorca, Madrid, Brussel·les, Màlaga, l'Ampolla (Tarragona) i Tortosa.

Les seves múltiples experiències en el món de l' interiorisme, han influït, des dels inicis de la seva carrera, en una visió de l'obra artística com una peça fonamental en la decoració.

Com irrenunciable senyal d'identitat artística, actualment, segueix utilitzant la tècnica del "collage" a força de materials diversos (cartró, cordes, terra, pedres, metalls, etc.), i treballant amb pintures acríliques sobre bastidors de fusta. Amb això aconsegueix unes peces de gran impacte visual i artístic que, seguint els cànons del més genuí art contemporani, posseeixen el valor afegit de ser capaços d'adaptar-se, pel seu contingut, dimensions i gamma cromàtica a les necessitats concretes de l'ambient al qual es van a integrar, expressant així la voluntat de l'autor de crear un espai propi i singular. Obres que expressen les sensacions més íntimes, plasmades en una amalgama de colors, formes i textures en funció dels seus propis referents conceptuals.

Paral·lelament, i en la permanent recerca d'una més completa expressió artística, va començar a treballar en peces escultòriques realitzades en fusta i completades amb altres materials nobles, fonamentalment ferro que es tradueixen en un resultat extremadament potent i visual.

Actualment i des de l'any 2017, Esteban Munné, ha establert la seva residència a l'Ampolla (Tarragona) des d' on segueix treballant i preparant noves exposicions sota l'enorme influència del Delta de l'Ebre, una influència que l’ha canviat personal i artísticament, convertint aquest entorn en el seu propi "Univers Personal".


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.