Actualitat

Vés enrere

Facilitar la convivència

Imatge decorativa

Les paraules igualtat i respecte sempre tenen el mateix significat, tant en la vida personal com en la professional. Per què ha de canviar la interpretació quan s’arriba a l’edat adulta?.

En l’àmbit professional, davant el desenvolupament d’una tasca, tant la dona com l’home són iguals, amb les mateixes capacitats i respecte per a dur-la a terme. I només es distingeix el/la professional quan posem els determinants o els adjectius per identificar la persona que desenvolupa la tasca professional.

Qualsevol diferència en el tracte professional, la igualtat i el respecte desapareix, i quan va més enllà, amb un comportament habitual que atempta a la dignitat o la integritat de la persona, això és assetjament, i com sigui a causa del sexe, és assetjament sexual.

El Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya en l’espai Més Àmbits, Àmbits d’actuació, Igualtat d’oportunitats de dones i homes, ha realitzat un material divulgatiu sobre "L’Assetjament no és una broma. Com fer front i evitar l’assetjament sexual i per raó de sexe a la feina". Díptic

Tanmateix, aquest material també serveix per actuar contra l’assetjament en l’àmbit personal.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.