Actualitat

Vés enrere

Fi a l´exercici professional

imatge decorativa

La finalització de l’exercici professional és igual d’important que el seu inici.

Davant aquesta situació, els arquitectes tècnics tenen una professió on cal deixar-ho tot ben tancat per evitar possibles problemes futurs, tant pel tècnic com per als seus familiars. 

Per aquest motiu, cal:

-  Tancar totes les intervencions dutes a terme, bé amb renúncia (si no s’ha executat) o bé amb certificat final d’obra (si està acabada).

- Si es tanquen visats/registres d’ofici, perquè són superiors a 15 anys, tenir en compte que el Col·legi tanca d’ofici l’expedient de forma administrativa, no la intervenció, ja que aquesta última és el tècnic qui en té el coneixement.

- Revisar i tenir ben contractada una pòlissa de RC professional, fins que no existeixi cap risc de reclamació en cap intervenció professional.

Aquestes obligacions també són aplicables a qui es vol donar de baixa col·legial voluntària o invalidesa.

 

Més informació a: secretaria@apatgn.org


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.