Actualitat

Vés enrere

Foment de l'etiqueta de Twitter #conectAT

Logo de Twitter

En el marc de les iniciatives del Consejo General de la Arquitectura Técnica de España (CGATE) per millorar els canals de comunicació, les xarxes socials es converteixen en un vehicle àgil i dinàmic per arribar als col·legiats i a la societat.

El CGATE junt amb els Col·legis Professionals han iniciat una acció coordinada a les xarxes socials, creant l'etiqueta #conectAT a Twitter, una de les xarxes socials més utilitzades pels nostres professionals.

Des del COAATT us convidem a que en feu ús, incloent l'etiqueta #conectAT a les vostres publicacions a Twitter, amb la finalitat de compartir informació d'interès per a la resta de companys i companyes, com la publicació de nova normativa, ofertes de feina, articles tècnics o notícies de premsa relacionades amb el sector de l'edificació.

D'aquesta manera es podrà consultar en aquesta etiqueta tota la informació compartida no tan sols pel Consejo General i els Col·legis Professionals, sinó pels professionals que s'animin a participar en aquesta iniciativa.

El treball coordinat entre el Consejo General, els Col·legis Professionals i els col·legiats permetrà una major amplificació dels missatges i difusió de la informació.

A partir d'ara podrem connectar més amb els companys i companyes de professió, compartir informació i reforçar la nostra comunitat professional.

 

Enllaç a l'etiqueta de Twitter: https://twitter.com/hashtag/conectAT 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.