Actualitat

Vés enrere

Formació COAATT 2019-2020

Imatge corporativa

La formació al COAATT  arrenca el curs 2019-2020 amb una oferta amplia i variada de cursos.

Després de les vacances d’estiu  iniciem un nou curs, i amb el setembre torna la formació. A partir de la segona quinzena de setembre podeu trobar una àmplia oferta formativa a la vostra disposició.

Com ja s’ha avançat en anteriors notícies, el Curs de Rehabilitació de Patrimoni i el Curs d' Expert en BIM seran els eixos formatius del primer trimestre, i també s’iniciarà la novena edició del Curs online d'Elaboració de Plans d’Autoprotecció.

Tal i com anem fent durant els darrers anys, des de diferents col·legis del territori espanyol s’ofereixen cursos que es podran seguir per videoconferència.

Aquesta oferta es va actualitzant permanentment a la nostra web, a l’ Àrea de Formació. Les condicions per accedir a aquest cursos són les mateixes que s’ofereixen als col·legiats dels col·legis que organitzen els cursos.

A més, a partir d’aquest curs 2019-2020, podreu accedir als cursos i postgraus que ofereix el col·legi de Madrid a través de la seva empresa de formació “Escuela de la Edificación”.

Per conèixer els cursos amb els que tenim conveni ho podeu fer a través de l’apartat de Formació Externa: 'Altres Cursos'.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.