Actualitat

Vés enrere

Formacio COAATT 2020-2021

imatge decorativa
La formació al COAATT  arrenca el curs 2020-2021 amb una oferta àmplia i variada de cursos.
 
Després de les vacances d’estiu iniciem un nou curs i, amb el setembre, torna la formació.
 
Iniciarem el curs 2020-2021 amb nous cursos per videoconferència que ens permetran arribar a totes les necessitats.
 
Pel que fa a la formació COAATT,  engeguem amb una nova edició del Curs d’Autoprotecció.
 
Durant el primer trimestre tancarem alguns cursos que no es van poder concloure per la crisi del coronavirus. Ara tens la oportunitat de reenganxar-te als cursos.
 
EXPERT EN BIM: NAVISWORKS + DYNAMO
Oferim formació subvencionada a “COST 0” a partir de finals de setembre.
 
 
I arrencarem amb una sèrie de tallers de diverses temàtiques que es portaran a terme durant tot el curs 2020-2021, a preus populars,  i que anirem publicant  a mesura que s’acosti la data d’inici. 
 
I no us podeu perdre les jornades que es realitzen per videoconferència des de diferents col·legis professionals. Aquesta formació, a part de ser econòmica i que la pots realitzar des d'on vulguis, seguint-la des del mòbil o ordinador, compta amb els millors docents, per la selecció que cada col·legi organitzador realitza. 
 
 
 
 
 
TALLER PRÁCTICO DE AUTOCAD: MÓDULO 1 - MÓDULO 2 - MÓDULO 3 - MÓDULO 4 - MÓDULO 5

 

TALLER DE FOTOGRAFIA

CÁCULO DE INSTALACIONES ELÉCTRICAS ENLOCALES DE PÚBLICA CONCURRENCIA CON CYPELEC


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.