Actualitat

Vés enrere

Fraccionament Pòlissa RC Professional

imatge decorativa

Davant la situació d’emergència actual, s’informa que MUSAAT per facilitar el pagament del segon termini de la pòlissa de responsabilitat civil professional, que ja es va ajornar el seu cobrament, es realitzarà de forma fraccionada durant 6 mesos.

La pòlissa de RC professional correspon a: RC A/AT/IE, RC pèrit, RC inactius gratuït amb excés, RC inactius amb pagament de prima, RC societats professionals, RC obres menors.

 

 

La forma de pagament serà la següent:

  • El cobrament es realitzarà a través d’ASSEGURCOAATT com és habitual.
  • Els càrrecs seran el 25 de cada mes, de juny a novembre de 2020. És a dir, el càrrec del 25 de juny correspondrà a la mensualitat de juliol i així successivament.
  • A tenir en compte, que l’impagament d’1 o més mensualitats comportarà la suspensió de cobertura i solament en el cas de regularització del pagament es reactivarà la pòlissa.

 

Recordem que el segon termini de Catalana Occidente, per ajudar en aquests complicats moments, s’ha ajornat el seu cobrament al mes de juliol, càrrec que es realitzarà el dia 25 de juliol de 2020.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.