Actualitat

Vés enrere

Full d’encàrrec, document imprescindible

Imatge decorativa

La documentació tècnica, ben complerta i redactada, és bàsica per a l’execució de qualsevol treball professional. Però no es té en compte que aquesta execució és el resultat d’una relació contractual prèvia entre promotor/contractista i arquitecte tècnic.

Temps enrere es va publicar un article enumerant els condicionants necessaris per a un contracte privat entre promotor/contractista i arquitecte tècnic (article 8 de maig de 2018) però, a efectes que no hi hagués aquest contracte, hi ha el full d’encàrrec que fa aquesta funció, entre altres.

El full d’encàrrec és un document que té la funció contractual on s’estableix les condicions principals: treball professional a desenvolupar i honoraris (optatiu posar-ho) i també el promotor és coneixedor de quin ús fa el tècnic de les seves dades personals.

Per aquest motiu, és molt important que el full d’encàrrec estigui signat pel promotor i el tècnic, i la importància de presentar-lo en cada treball professional.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.