Actualitat

Vés enrere

GUIA PER A LA VALIDACIÓ DOCUMENTAL DE MATERIALS, PRODUCTES, EQUIPS I SISTEMES CONTRAINCENDIS

GUIA PER A LA VALIDACIÓ DOCUMENTAL DE MATERIALS, PRODUCTES, EQUIPS I SISTEMES CONTRAINCENDIS

 

El passat 3 de novembre es va presentar la guia, un document de suport per tal de millorar la seguretat de les edificacions en quant a disseny, execució i control d’obres.

El document està reconegut com a Guia Tècnica conforme l’article 16 de la Llei 3/2010, i estableix un procediment que facilita la tasca de control, justificació i validació documental dels materials, productes, equips i sistemes contra incendis tant de protecció activa com passiva.

L’objectiu és establir un procediment que faciliti la tasca de control, justificació i validació documental dels materials, productes, equips i sistemes contra incendis tant de protecció activa com passiva. Aquest document és una eina de suport per als agents que intervenen en el disseny, execució i control de les obres amb funcions encomanades per garantir l’assegurament de les prestacions de seguretat en cas d’incendi.

La guia de validació documental es suporta i integra en els diferents documents oficials ja existents publicats tant pels diferents Ministeris a nivell Estatal com pels òrgans europeus però té un enfoc més pràctic tot establint unes llistes de comprovació específiques, exemples i un enllaç directe al document de referència en cada cas

 

Consulteu la guia

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.