Actualitat

Vés enrere

hna-PREMAAT: productes d’estalvi i salut

Imatge decorativa

hna-PREMAAT és la resposta en matèria de previsió, estalvi, salut i assegurança per a cada etapa de la vida professional i personal de l’arquitecte tècnic mitjançant el Sistema de Previsió Personalitzat (SPP), ja que:

• Pels arquitectes tècnics que exerceixen com a liberals, el SPP és una alternativa a la cotització al RETA més econòmica oferint totes les cobertures necessàries i exigides.

• Pels arquitectes tècnics que exerceixen per compte aliè o cotitzin al RETA, el SPP suposa un complement a la pensió pública.


I per tal a millorar la rendibilitat, hna-PREMAAT ofereix noves promocions de l’1 de febrer fins el 30 de juny de 2023 (ambdós inclosos) en el sistema de cotització alternativa al RETA (SPP), en productes d’estalvi i en salut, que a més pots obtenir regals o guanyar premis. Consultar promocions.


Així mateix, es recorda que, els arquitectes tècnics que  tinguin el SPP com a sistema alternatiu al RETA, comuniquin a la mútua l’estimació dels rendiments nets derivats de l’activitat per tal d’actualitzar les quotes mensuals a abonar, d’acord amb el nou sistema de cotització per a treballadors per compte propi o autònoms que va entrar en vigor el dia 1 de gener de 2023 (Real Decreto-ley 13/2022, de 26 de julio).


Per més informació, et recordem els articles:
Importants canvis en les cotitzacions dels treballadors liberals
hna-PREMAAT: canvis en el sistema de cotització


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.