Actualitat

Vés enrere

Homenatge 50è aniversari professional i Benvinguda als nous col·legiats/des

imatge decorativa

Enguany, degut a la pandèmia que continuem visquent, novament no hem pogut celebrar com és tradició el sopar anual del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT), esdeveniment en el qual s’aprofitava per al lliurament anual d’aquestes distincions.

Malgrat tot, dimecres dia 15 de desembre de 2021, a la tarda, vàrem voler retre un petit homenatge a la Sala d’Actes del COAATT, en reconeixement als col·legiats i col·legiades que enguany compleixen els seus 50 anys de professió i donar la benvinguda a la professió i al COAATT als nous col•legiats i col•legiades que enguany comencen a formar part del nostre Col·legi.

Aquest acte s’ha realitzat seguint totes les mesures de prevenció establertes per la COVID-19.

El president i els membres de la Junta de Govern del COAATT van lliurar les insígnies commemoratives d'or, als tècnics que enguany celebren els 50 anys de professió, i es va donar la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades, fent-los-hi entrega del casc d’obra institucional, així com de diverses publicacions tècniques. Enhorabona a tots i totes!

 

Els col·legiats homenatjats pel seu 50è aniversari professional, aquest any 2021, han sigut:

JORDI MOR BONO
VICENÇ MIQUEL JUAN DURAN
JORDI CAPELL VARGAS
JOAN MILÀ ROVIRA
JAUME SIRISI CASTELLVÍ
ALBERT AGUILA COLL
ANTONIO FORCADA FORNES

 

 

I, els col·legiats i col·legiades als quals hem donat la benvinguda, aquest any 2021, han sigut:


ANNA PELEGRÍ CASTRO
ANNA ORDOÑO AGNE
OYINDAMOLA OLADIPO OLADIPO
EDGARD MÁRQUEZ NADAL
ORIOL MONCUNILL HURTADO
JAUME SILVA BERTRAN
GUILLERMO GRANERO FOLGADO
ERICA TORRENTS ALOS

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.