Actualitat

Vés enrere

Homenatge professionals Arquitectura Tècnica

imatge de l'acte

Dilluns, dia 2 d'octubre, a la seu col·legial, la Junta de Govern del COAATT va fer un petit acte d'homenatge en reconeixement als col·legiats i col·legiades que no varen poder assistir a la Nit de l'Arquitectura Tècnica 2023, i que, durant aquest any 2023, han celebrat els seus 50 o 25 anys de professió, i donar la benvinguda a la professió als nous col·legiats i col·legiades que han començat a formar part del COAATT durant el 2023.

El president del COAATT, Sr. Xavier Llorens, va fer entrega dels guardons commemoratius als 50 i 25 anys de professió de l’arquitectura tècnica; així com l'entrega, de manera simbòlica i com marca la tradició, del casc d'obra del COAATT als nous professionals col·legiats com a benvinguda al Col·legi.

 

COL·LEGIATS/DES HOMENATJATS

50 anys de professió: Jordi Royo Bieto
25 anys de professió: Diego Ramírez Macías
Benvinguda professional i col·legiació: Patricia Arroyo Montesinos

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.