Actualitat

Vés enrere

Homenatge col·legiats 25è aniversari professional

imatge homenatjats

Dijous, dia 16 de desembre de 2021, abans de la celebració de l’Assemblea General Ordinària COAATT, vàrem continuar amb els actes d’homenatge i reconeixement als nostres col·legiats i col·legiades.

En aquest cas va tocar el torn als tècnics que enguany han complert els seus 25 anys de professió,a qui el president i els membres de la Junta de Govern del COAATT van lliurar les insígnies commemoratives de plata.

L'acte de lliurament d’insígnies s’ha realitzat a la Sala d’Actes del COAATT, seguint totes les mesures de prevenció establertes per la COVID-19, ja que enguany tampoc s’ha pogut celebrar el tradicional sopar anual del Col·legi, un esdeveniment en el qual s’aprofitava per al lliurament anual d’aquestes distincions. Enhorabona a tots i totes!

Els col·legiats/des homenatjats pel seu 25è aniversari professional, aquest any 2021, han sigut:

JOAN RAMÓN GÁZQUEZ ROIG
JORDI CASTELLVÍ BUQUERAS
MARIA PAU DE FRANCISCO MARTÍNEZ
YOLANDA FERNÁNDEZ VÁZQUEZ
JORDI FERNÁNDEZ PALAU
JONATAN SÁNCHEZ ROMERO
JOSEP MARIA ARMORA CASADO
FRANCISCO JAVIER ROMAN MARTÍN
MIGUEL ÁNGEL BALLESTE BUCHACA
MARC SOLÉ ARQUÉ
CARLOS MUÑOZ MARTÍNEZ

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.