Actualitat

Vés enrere

Horari d´estiu i Serveis COAATT

imatge entrada COAATT

 

Per tal de donar compliment a la normativa establerta i garantir la seguretat dels col·legiats i col·legiades i dels treballadors i treballadores, s’han establert les següents mesures per a l’accés i prestació dels serveis al COAATT.

La implantació d’aquestes i altres mesures són importants i necessàries per a garantir el compliment de les normes de seguretat i prevenció contra la COVID-19.

 

 

MESURES D' ACCÉS I PRESTACIÓ DE SERVEIS

  1. L’accés al Col·legi per part dels col·legiats i col·legiades i resta d' usuaris haurà de realitzar-se amb mascareta, segons la Resolució SLT/1648/2020 de 8 de juliol.
  2. L’ aforo es limitarà al que permeti el manteniment de la distància social.
  3. S'han reforçat les mesures habituals d'higiene i neteja a les instal·lacions i es disposa de gel hidroalcohòlic per a la neteja de mans.
  4. Els ordinadors d’ ús públic per a col·legiats/des  disposaran de material de desinfecció.
  5. Per accedir a tots els serveis COAATT, es recomana sol·licitar cita prèvia, bé per telèfon o mitjançant correu electrònic a la persona o departament amb el que es vulgui realitzar el tràmit.
  6. Als actes formatius i demès actes que es realitzin a la seu col·legial es podrà permetre l’assistència presencial, sempre amb un número d’assistents limitat al manteniment de les mesures de distància interpersonal.
  7. Reunions al despatx col·legial: serà necessària la reserva prèvia, i s’ exigirà que tots i totes les participants en la reunió accedeixin al Col·legi amb mascareta.
  8. En els tràmits presencials, quan s’hagin d’efectuar pagaments, es recomana el pagament mitjançant targeta o rebut bancari.

Independentment de la possibilitat de realitzar els tràmits de forma presencial, es recomana continuar la seva realització mitjançant l’atenció telemàtica, telefònica i via correu electrònic que estan a disposició dels col·legiats i col·legiades des dels inicis de la pandèmia, per a evitar desplaçaments.

Agraïm la vostra comprensió davant aquestes mesures adoptades per a preservar la seguretat de tots i totes. Gràcies per la vostra col·laboració.

 

HORARI D'ESTIU I VACANCES

 

Jornada intensiva, fins el 30 de setembre de 2020: Visats: de 08.00 a 14.00 hores • Resta de serveis: de 08.00 a 15.00 hores

Les oficines col·legials romandran tancades per vacances del 15 al 31 agost de 2020.

El Servei de registre/visat digital estarà disponible els dies 18, 20, 25 i 27 d'agost de 2020, de 09:00 a 14:00 hores (*) . Es realitzarà per rigorós ordre d’arribada i únicament mitjançant els serveis telemàtics. No existirà atenció telefònica.

(*) Per utilitzar el servei de visat digital, durant el període de vacances, cal estar donat d'alta als serveis web del COAATT. Qualsevol consulta al respecte caldrà fer-la abans del 15 d'agost, al Dept. de Gabinet Tècnic o al Dept. de Sistemes d'Informació del COAATT.

 

ADRECES DE CORREU ELECTRÒNIC I TELÈFONS DE CONTACTE

 

- Secretaria: info@apatgn.org · 977.212.799 (ext. 1)

- Assessoria Jurídica: secretaria@apatgn.org · 977.212.799 (ext. 113)

- Suport Informàtic: informatica@apatgn.org · 977.212.799 (ext. 2)

- Visats / Gabinet Tècnic: gabtec@apatgn.org / visats@apatgn.org · 977.212.799 (ext. 3)

- Comunicació i Publicacions: publicacions@apatgn.org · 977.212.799 (ext. 5)

- Formació: formacio@apatgn.org · 977.212.799 (ext. 6)

- Comptabilitat: comptabilitat@apatgn.org · 977.212.799 (ext. 7)

- Emergències: 977.212.799 (ext. 8)

- Obres Amb Garantia i Borsa de Treball: assesoriatreball@apatgn.org

- Gerència: gerencia@apatgn.org

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.