Actualitat

Vés enrere

I Premi a arquitecte tècnic en Ciutats Patrimoni de la Humanitat

Imatge decorativa

El grup de Col·legis d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de ciutats declarades per la Unesco patrimoni de la humanitat, dins de les seves propostes d’activitats, ha convocat, amb la col·laboració del Consejo General de la Arquitectura Tècnica de España, la I edició dels Premis de l'Arquitectura Tècnica a les millors actuacions en ciutats Patrimoni de la Humanitat.

El Conveni signat entre el Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España i els 14 Col·legis Oficials d’Arquitectura Tècnica - Ciutats Patrimoni (A Coruña, Ávila, Badajoz, Cáceres, Córdoba, Cuenca, Ibiza, Jaén, Madrid, Salamanca, Segovia, Tarragona, Tenerife i Toledo) té la finalitat de col·laborar per a realitzar accions conjuntes en favor del manteniment i conservació dels conjunts històrics espanyols integrats en la llista de Patrimoni de la Humanitat. 

Per aquest motiu, el citat Grup de Col·legis ha considerat interessant premiar i fer difusió del treball professional dels arquitectes tècnics en l’àmbit del manteniment i conservació dels nuclis antics i en l’aplicació de solucions i tècniques de restauració i rehabilitació dels conjunts històrics, entre els anys 2015 i 2017. Consulta les bases AQUÍ