Actualitat

Vés enrere

iCOAATT, l´app que facilita el dia a dia col·legial

imatge decorativa

iCOAATT és l’aplicació, del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona, que posa a l’abast del col·legiat tot un seguit d’informació necessària per l’activitat  professional i aporta, de manera especial, la centralització de moltes gestions en un sol espai: el telèfon mòbil. 

iCOAATT es va posar en funcionament a meitats del mes de juny de 2018 i porta ja més de 90 descàrregues. L’app està disponible tant per sistema operatiu Android com per la versió Iphone.

La idea de posar en marxa aquesta app va néixer de la necessitat de donar més difusió als continguts que té actualment el COAATT i que fins ara donàvem a conèixer a través de la pàgina web, per correu electrònic i a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter i LinkedIn).

L’app iCOAATT ofereix als col·legiats per un costat, la calculadora dels drets d’intervenció professional, que són els càlculs de visats, i una segona calculadora que es diu PR/PEM, a més de poder consultar les noticies del web i l’agenda col·legial en un sol clic. En uns temps on tot va ràpid, alleugerir les gestions i tenir-les totes a l’abast és molt important.

Com identificar-se un cop instal·lada:

- Usuari: El teu e-mail a COAATT

- Contrasenya: La d’accés a l’àrea restringida del web apatgn