Actualitat

Vés enrere

Imatges per al procediment del visat

imatge decorativa

En aquesta article podreu veure, en imatges, els nous procediments de visat/registre digital:

Cèdula d’habitabilitat + Certificat d’eficiència energètica

Quan fem l’enviament conjunt d’una cèdula d’habitabilitat i un certificat d’eficiència energètica les despeses són 16€ en el cas de fer-ho digitalment, en lloc de 12+10=22€, si comptem cadascun dels dos treballs individualment. Aquest preu només s’aplica si s’envien els dos documents conjuntament.

L’enviament conjunt d’un certificat d’habitabilitat més un certificat d’eficiència cal fer-ho amb el codi 76 i afegir a observacions que es tracta d’una Cèdula + Cert. Eficiència Energètica.  


 

L’informe de transmissió d’habitatge usat

Quan s’enviï un informe de transmissió cal triar la intervenció número 71 i marcar el punt de validació.

Obra nova, rehabilitació o urbanització

Per aquest tipus d’intervencions és imprescindible indicar la superfície d’actuació i el pressupost d’execució.
Totes les notes d’encàrrec d’aquests tipus de treball: treballs de seguretat, projecte i/o direcció, control de qualitat, memòries valorades i relacions valorades, i les col·laboracions i consultes tècniques; han d’informar com a camp obligatori els m2 on s’intervé i el pressupost d’execució de l’obra per de fer els càlculs automàtics de forma correcta.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.