Actualitat

Vés enrere

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA "ANALOGIES"

 

 

EXPOSICIÓ COL·LECTIVA: “ANALOGIES”

Mostra de fotografies
Sala Polivalent del COAATT, fins l’1 de febrer

INAUGURACIÓ: Dijous, 10 de gener a les 18.00 h

 

 

La percepció de la realitat que ens envolta queda reflectida en cada un dels aspectes que recull l'essència humana, com una cosa real i única, menyspreant del tot allò que els ulls de l'home no veuen. En algunes ocasions, fenòmens i successos en què l'home no és present deixen d'existir ja que no han estat recollits de forma gràfica o escrita. La fotografia com a element descriptiu i testimonial es converteix en una eina eficaç per recollir allò que l'home veu i fins i tot el que l'home no viu.


ANALOGIES, vol ser una proposta gràfica de similituds. Basant-nos en les experiències humanes aquesta exposició pretén crear uns llaços d'unió entre el món natural i el de l'home, on podem veure amb claredat la inspiració humana basada en els processos o elements naturals que desenvolupen diferents elements vius del paisatge.
La captura d'una imatge podem dir que és l'aïllament d'un punt de la realitat provocada, oblidant per complet el que l'envolta ja que el centre d’interès és el que es plasma, obtenint un resultat capaç de transmetre sentiments, accions,successos o una porció mínima de la vida.


Autors:
Carme Ribes (fotografia social)
Juan Luis Nogues (fotografia social)
Txiqui López (fotografia naturalesa)
Promogut per: Fundació Mare-Terra


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.