Actualitat

Vés enrere

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ "PROJECTE DE COOPERACIÓ AL NEPAL"

Després de mesos intensos de treball i de veure la realitat sobre el terreny, el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona – COAATT, conjuntament amb la Fundació Tarragona Unida, Namlo Europa i la Universitat Jaume I de Castelló, estan impulsant un projecte de cooperació a la població de Dhuskun, al Nepal.

José Luis Hernández, vocal del COAATT, va viatjar una setmana sencera a aquesta zona, allunyada de les rutes de l’alpinisme, per comprovar quines necessitats té la població. I ara, fet l’estudi a fons, hi ha sobre la taula el projecte de construcció d’un edifici multifuncional que donarà cobertura a les mancances dels habitants del municipi.

Per aconseguir conscienciar a la població del problema que es viu al Nepal i per donar a conèixer tot el projecte, la seu del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona acull una exposició, formada per diversos panells informatius, que ho expliquen tot.

Ara el projecte de construcció està pendent del seu finançament. El terreny ja està comprat i la mà d’obra serà local però falten els diners per la compra de material i la resta d’abastiments. L’edifici multifuncional és una part de l’aportació solidaria de Tarragona al Nepal i una altra part arriba per part dels alumnes del Col·legi de les Dominiques que està agermanat amb l’escola de Dhuskun.

A l’acte d’inauguració hi ha assistit el President del COAATT, Julio Baixauli; i el President de la Fundació Tarragona Unida, Adolf Quetcuti, que ha presentat l’acte.

 

 

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.