Actualitat

Vés enrere

INAUGURACIÓ MOSTRA DE PINTURA DE MIQUEL PATON

 

El pintor tortosí Miquel Paton presenta les seves últimes creacions a la Sala Polivalent del COAATT

Visió del món. Amb aquest suggerent títol l’artista tortosí Miquel Paton presenta les seves últimes creacions. Ho fa a la Sala Polivalent del COAAT.

Conegut per les seves traces geomètriques i lineals, Paton fa anys que treballa amb la idea de resumir tot allò que l’envolta en pocs elements, amb la mínima expressió. Així recull els conreus del Delta de l’Ebre o paisatges de Sant Carles de la Ràpita, municipi que coneix molt bé.

Plasma l’art sobre la tela o altres suports però sap que l’èxit és també en mans d’allò més efímer, els mass media i la xarxa d’Internet. Amb aquesta nova exposició Miquel Paton apropa al públic allò més essencial tot despullant d’ornaments el paisatge i deixant en la ment de qui observa les obres la línia i la taca de color.


L’exposició es pot veure a la seu del COAATT, fins el 15 de desembre, i forma part de l’ampli calendari d’activitats socials i culturals que realitza el COAATT.


  

Seguiu l’activitat de la Sala Polivalent del COAATT a Twitter @COAATT

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.