Actualitat

Vés enrere

INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ AMB ELS COL·LEGIATS - REVISTA TAG

 

 

 

La comunicació del COAATT amb els col·legiats fa un pas més des de la seva versió en paper al món digital, continuant així amb l’estratègia d’estalvi de costos i de millora de la comunicació (més directa i ràpida).
 
A partir del Núm. 71 de la revista TAG, l’enviament  de la mateixa es realitzarà únicament mitjançant el format electrònic, fomentant així la bústia electrònica com a canal de comunicació. Una nova oportunitat per centralitzar la comunicació, i anar abandonant la publicació en paper, alhora que es redueix la despesa material i econòmica. 

La revista TAG es continua enviant en format paper a totes les administracions, associacions de constructors, biblioteques i altres entitats de serveis, així i com als col·legiats que així ho hagin sol·licitat de manera expressa.
 
Exemplars de la revista TAG (en format paper) disponibles a la Seu col·legial del COAATT.

Per rebre les comunicacions per correu electrònic i estar informat puntualment, comuniqueu a Secretaria la vostra adreça de correu electrònic.
 
Arxiu digital TAG: www.apatgn.org » El Col·legi » Publicacions » Publicacions Institucionals
 
 
 
Més informació: Comunicacions i Publicacions COAATT · 977.212.799 (ext. 5) · publicacions@apatgn.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.