Actualitat

Vés enrere

Informacions importants de MUSAAT i PREMAAT

logos Musaat i Premaat

MUSAAT segueix treballant per ajudar als mutualistes davant la situació d’excepcionalitat que estem vivint, i informen del següent:

NOVETATS SOBRE LES PÒLISSES DE MUSAAT

►  Pòlissa RC professional A/AT/IE: MUSAAT incrementa en 100.000€ la cobertura de tots els mutualistes arquitectes tècnics en actiu la pòlissa de RC professional sense cap cost, des de l’1 d’abril fins el 31 de desembre de 2020.

►  Pòlissa RC per obra per a promotors o constructors: MUSAAT ofereix als promotors o constructors una assegurança de RC per obra , en la qual participa un mutualista amb pòlissa de RC en MUSAAT, sense cost per a ells fins el dia 31 de maig de 2020, amb la possibilitat de renovar-lo amb el pagament de prima a partir d’aquesta data.

Informació sobre les citades mesures al Butlletí electrònic MUSAAT núm. 100

* Recordeu que els canals de comunicació amb MUSAAT són a través del mediador, ASSEGURCOAATT (assegurcoaatt@apatgn.org), que contactarà amb MUSAAT per correu electrònic o telèfon.

 

Iniciat el període per a la realitzar de la Declaració de la Renta de l’any 2019, des de PREMAAT informen:

CERTIFICATS FISCALS DE PREMAAT:

► Tractament fiscal de les aportacions realitzades pels mutualistes a PREMAAT durant l’exercici fiscal 2019. Nota informativa

► Resten a disposició dels mutualistes els certificats fiscals 2019. No els enviaran per correu ordinari, es poden consultar a la pàgina web de PREMAAT a l’àrea privada. Nota informativa

* També ho podeu sol·licitar al Col·legi a info@apatgn.org o a assegurcoaatt@apatgn.org i us ho facilitarem.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.