Actualitat

Vés enrere

INFORME ITE

CONDICIONS I CARACTERÍSTIQUES DE L’INFORME SOBRE LA INSPECCIÓ TÈCNICA D’EDIFICIS. ITE
 
L'informe de la inspecció tècnica d'edificis d'habitatges s'elabora seguint el model normalitzat que es pot trobar al web del COAATT, dins l’espai: Serveis al Col·legiat » Àrea Tècnica » Recursos Documentals » Inspecció Tècnica d’Edificis, o directament al web de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya
Tanmateix i per tal de garantir la correcció documental i la uniformitat de les dades que conformen l’informe de la inspecció Tècnica d’edificis, la ITE, és necessari revisar els continguts de la guia per a la redacció de l’informe que es troba  al web del COAATT, dins l’espai: Serveis al Col·legiat » Àrea Tècnica » Recursos Documentals » Inspecció Tècnica d’Edificis
 
RECORDEU QUE:
Abans de fer la inspecció de l’edifici i la redacció de l’informe és molt important:
·         Llegir les indicacions de la guia per tal de garantir la correcció del document i la uniformitat de les dades.
·         Per evitar la utilització de documents modificats, és necessari descarregar els documents normalitzats en fer l'informe. NO utilitzar una còpia desada anteriorment a l'ordinador.
En el cas que l’informe no reuneixi les característiques formals o quan la classificació de les deficiències detectades no sigui la correcta, l’informe s’haurà de corregir.
 
Més informació:
Gabinet tècnic
Tel. 977 212 799 Ext. 3

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.