Actualitat

Vés enrere

Iniciat el període de renovació de la pòlissa de RC professional

Imatge decorativa

 

 

Des de finals d’octubre els col·legiats i col·legiades que teniu subscrita la pòlissa de Responsabilitat Civil professional A/AT/IE amb MUSAAT, rebreu la renovació per l’any 2024. 

En el document adjunt es fa un breu resum de les novetats per l’any 2024.

 

 

 

Reviseu la pòlissa de RC professional 2024, i analitzeu si, d’acord amb l’exercici professional, caldria fer alguna tramitació, com per exemple, augmentar garantia.

Teniu de terminí fins l’1 de desembre de 2023 per a estudiar i tramitar les modificacions de pòlissa que considereu oportunes.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.