Actualitat

Vés enrere

Jornada de Instal·lacions de Protecció Passiva

imatge de la jornada - cedida per CETIT

El passat dimecres, dia 3 d’octubre de 2018, el COAATT va participar a la Jornada “Com certificar les instal·lacions de protecció passiva, La nova SP i la Guia de les bones practiques”.

Aquesta jornada organitzada pel Clúster de Seguretat contra Incendis, es va celebrar a la Sala d’actes del CETIT, i va comptar amb l’assistència de més de quaranta assistents de diferents àmbits: administracions, empreses instal·ladores i mantenidores, i enginyeries.

La jornada va comptar amb la col·laboració del Col·legi d’Enginyers Industrials, Col·legi d’Arquitectes Tècnics i Bombers de la Generalitat.

La jornada va comptar amb la ponència de Félix González, sotsdirector i cap de la Unitat de Prevenció d’Emergències de Tarragona dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i arquitecte tècnic, que va fer la presentació de l’SP 136 de Certificació d’Instal·lacions o aplicació de productes de protecció passiva contra incendis

Altres ponències que es van fer van ser  la Guia de Bones Pràctiques per a la Protecció Passiva contra Incendis, i elements de protecció passiva.

La jornada va concloure amb una taula multidisciplinar on el nostre company Josep Anguera, membre del Gabinet Tècnic del COAATT, va definir i defensar les funcions de l’arquitecte tècnic en l’entorn de la protecció passiva, tant en la funció de director d’obra, com en la de projectista en activitats i altres.

 

* Foto cedida per CETIT

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.