Actualitat

Vés enrere

Jornada Junts Transformem les ciutats · 08/11/2023

imatge decorativa

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) us ofereix invitacions per assistir a l'acte "Junts transformem les ciutats", organitzat per Beissier i La Moderna, que es durà a terme el proper dia 8 de novembre de 2023, al Centre Tarraconense 'El Seminari'.

A aquesta jornada s'exposaran tots els passos necessaris per a una correcta i eficient rehabilitació energètica d’edificis històrics, mantenint la seva estètica mitjançant la instal·lació de sistemes SATE; i analitzant des de la presa de dades per a la replicació de les motllures fins a la resolució de les complexitats arquitectòniques del projecte.

Una visió conjunta i un enfocament comú que ens faci costat per tal de construir grans coses, per millorar les ciutats i transformar-les en entorns més habitables, socials, humans i sostenibles. I fer-ho JUNTS, amb projectes i solucions de rehabilitació i construcció de façanes que ens facin arribar molt més lluny.

 

 

Els inscrits/inscrites a la jornada podreu passar pel COAATT, a partir del dia 31 d'octubre, a recollir les invitacions personalitzades amb les que tindreu accés a l’esdeveniment i junts construirem quelcom especial.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.